Ödemelerin Yapılması

sikayetvar.com ve diğer bazı sitelerde ödemeleri yapmadığımıza dair yanıltıcı bilgiler bulunmaktadır.

Öncelikle, bilgilerini doğru giren ve anketlere dikkatli bir şekilde katılan tüm üyelerimizin ödemelerini 2009 yılından bugüne kadar yaptığımızı belirtmek isteriz. Yaptığımız ödemelerden örnekleri sitemizdeki şu sayfada görebilirsiniz:
http://benderimki.com/odemeler.aspx

Site politikalarımıza uyulmadığında, başkası adına üye olup anketlere katılındığında ve benzeri etik olmayan ve araştırma sektörünün kalite standartlarıyla örtüşmeyen durumlarda ödemeleri yapmıyoruz. Bu konularda her zaman açıkça bilgi veriyoruz. Ödeme yapmadığımız durumlara örnek vermek gerekirse:

  • Bir üyemiz bilgilerin doğru olduğunu iddia ediyordu. Biz de ödemesini yapabilmek için gerekli kontrolleri yaptığımızda kişisel bilgilerini doğrulayamadığımızı belirttik. Ancak ısrarla bilgilerinin doğru olduğunu belirtti. Yaptığımız araştırmalar sonucunda üye bilgilerinde kendini 10 yaş büyük gösterdiğini farkettik. Bu gibi karşılaştığımız durumlarda tutarsız bilgi girilmesi sonucunda üyelerin ödemeleri yapılmamaktadır. Çünkü aldatmaya yönelik bilgi girişi yapılmıştır. Bu durum site politikalarımıza uymadığı gibi araştırma sektörünün kalite standartlarıyla da bağdaşmamaktadır.
  • Bazı üyeler başkaları adına kayıt olup bizden ödeme talep etmektedir. Bu gibi durumlar yaptığımız farklı kontroller sonucunda tespit edilmektedir ve bu üyelikler ödemesi yapılmadan kapatılmaktadır.

benderimki.com olarak amacımız Türkiye’nin lider şirketleri ile bu şirketlerin ürünlerini/servislerini kullanan kişileri bir araya getirmek, fikir alışverişi sağlayabilmektir. Bunu da ancak hem kendi belirlediğimiz site politikaları hem de araştırma sektörünün kalite standartlarını uygulayarak sağlayabiliyoruz.

Sorularınız varsa sitemizin iletişim bölümünden bize yazabilirsiniz. En kısa zamanda size yardımcı olacağız.

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir