Neden Anketim Onaylanmadı?

Aldığımız geri bildirimlere göre bir konuya açıklık getirmek istiyoruz. Ankette yer alan sorularla daha önce verdiğin bilgiler karşılaştırılmaktadır. Örneğin, daha önce 30 yaşında olduğunu bildirdiysen ve ankette yaşını 25 işaretlersen veya yaşadığın ili daha önce Adana olarak belirtmişken ankette İstanbul dersen uyarı alırsın. Çünkü anket cevaplarının tutarlı olması müşterilerimizin ürün ve servis planlarını doğru şekillendirebilmesi için kritik önem taşımaktadır. Bu ve benzeri birçok kalite kontrolü yapıyoruz. Bu kontrollerden birine takıldığında anketin iptal edilir. Katılımın anket sonuçlarından çıkarılır.

Yaptığın bir anlık bir hata sonucu da olsa böyle bir uyarı aldığında, düzeltme amaçlı dahi tekrar ankete katılman mümkün değil. Sitemizde bir ankete bir defa katılabilirsin.

Tavsiyemiz; anketleri cevaplarken soruları dikkatli okuman ve cevaplaman. Ayrıca hesabındaki bilgileri kontrol ederek güncellemen.

Desteğe ihtiyacın olursa sitemizdeki iletişim formundan bizimle iletişime geçebilirsin. Yardımcı olmak için her zaman buradayız.

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Neden Anketim Onaylanmadı?” için 3 yorum

  1. Benim tc kimlik no kayıt yapma yerine tcmi yazıyorum hata veriyor. İsim soyisim yazdığınıza emin olun diyor ama hepsini eksiksiz ve doğru bir şekilde yazdım. Yardımcı olursanız sevinirim…

    1. Merhaba Kadir, bu gibi durumlarda sitemizin iletişim formundan bizimle iletişime geçebilirsen sana daha hızlı yardımcı olabiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir