Bu Haftaki Kazançlarınızın Ödeme Bilgileri

Merhaba Sevgili Takipçilerimiz,

Geçen hafta yaptığımız (25 Kasım – 6 Aralık 2016 tarihleri arasındaki) ödemeleri sizlerle paylaşıyoruz:
Anketlere katılarak kazanan ve kazançlarını talep eden üyelerimizin cep telefonlarına ve banka hesaplarına kazançlarını dağıttık. Ayrıca artık İstanbul Bilişim (www.istanbulbilisim.com.tr) hediye çekleri de vermeye başladık.

Cuma günü (25 Kasım 2016) 71 üyemizin banka hesaplarına  2.161,16 TL ödemelerini yaptık.
Perşembe günü (1 Aralık 2016)  31 üyemizin banka hesaplarına 745,86 TL tutarında ödemelerini gerçekleştirdik.
– Perşembe günü (1 Aralık 2016) 25 üyemizin faturasız cep telefonlarına toplamda 500 TL tutarında TL yüklemelerini yaptık.
Salı günü (6 Aralık 2016) 57 üyemizin banka hesaplarına  2.072,10 TL ödemelerini gerçekleştirdik.
Salı günü (6 Aralık 2016) 4 üyemize 380 TL tutarında İstanbul Bilişim (www.istanbulbilisim.com.tr) hediye çeki verdik.

Üyelerimiz anketlere katılarak geleceğin ürünlerine ve servislerine yön veriyor! Çünkü Türkiye’nin lider markaları, araştırmalarını benderimki.com’da yapıyor.

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Bu Haftaki Kazançlarınızın Ödeme Bilgileri” için 2 yorum

  1. Merhaba anketlerimi bitirdim onaylandı.. ama akçelerimi onaylanmadı 5 bini geçen akçem net ilk defa böyle gecikme yaşadım üzüldüm ☹️ İnsallah en kısa zamanda acelerimi görürüm iyi çalışmalar 🙋🏻‍♀️

    1. Merhaba Dilek Hanım, Anketlerin onay süreci anket bitiş tarihinden itibaren ortalama 10 iş günü olacak şekildedir. Anket kapandığı tarihten itibaren gerekli kontroller yapılır ve en kısa sürede Akçe’leriniz hesabınıza aktarılır. Aksi bir durum olduğunu düşünüyorsanız sitemizin “İletişim” bölümünden dilediğiniz zaman bize yazabilirsiniz. Teknik ekibimiz en kısa sürede profilinizi inceleyerek size geri dönüş yapacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir