League of Legends Hediye Çeki

Üyelerimizden gelen geri bildirimleri değerlendirmeye devam ediyoruz. Birçok üyemiz farklı Akçe kullanım seçenekleri olmasını istiyordu. Bu nedenle farklı beğenilere ve isteklere yönelik olarak oyun hediye çeki vermeye başladık.

İnternetin en popüler oyunlarından biri olan League of Legends için hediye çekini artık Akçe kullanım seçeneklerinden biri olarak sunuyoruz. Bu oyunu sevenlerdensen anketlerimize katılarak oyunda kullanabileceğin RP puanları kazanabilirsin. Haydi hemen üye ol! Kullandığın ürün ve servislerle ilgili düşüncelerini paylaşırken bir taraftan da kazan.

Anketlerimize katılmak çok kolay. İster Android veya iOS uygulamamızı indir, istersen sitemize Facebook’la giriş yaparak anketlerin Facebook’a gelmesini sağla. İstediğin her yerden her zaman anketlere katılabilirsin. benderimki.com‘da anketlere katılmak çok kolay.

Görüşlerini aşağıdaki yorum kısmından paylaşabilirsin.

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir