Tercihlerin Canlansın

Benderimki.com olarak üyelerimizin  düşüncelerini son derece önemsemekteyiz. Tam da bu sebepten bize ulaşan anket cevapları ile alakalı bir yazı yazalım dedik.

Benderimki.com’da katıldığın anketlere tutarlı cevap vermen hem senin için hem de pazar araştırması yapan şirketler için kritik öneme sahiptir.

Anket sorularına tutarsız cevap vermenin seni nasıl etkilediğini açıklayalım.Katılmış olduğun bir anket senin dakikalarını almaktadır. Tutarsız cevap verdiğin sorular ilk bakışta sana zararı yokmuş gibi gelebilir. Ancak inceleme süreci sonunda cevaplarının tutarsızlığı tespit edilirse öncelikle anketin iptal olmaktadır. Bu da anketten Akçe kazanamamana neden olur.

Tutarsız cevapların süreklilik kazanması durumunda üyeliğin dondurulabilir. Bu da hesabında birikmiş Akçeleri kullanamamana neden olur. Hesabının tekrar açılması için uzun bir süre beklemen gerekecektir.

 

Pazar araştırması yapan şirketler  için neden önemli?

Anket sonuçları müşterilerimizin ürün ve servislerini şekillendirir ve araştırmalarına yön verir. Bu nedenle tutarsız anketler pazar araştırması yapan şirketleri yanlış yönlendirmiş olacaktır. Bu da şirketlerin üreteceği ürün ve servislerin kullanıcı yararına olmama riskini artırır.

Unutma ki o çok sevdiğin cep telefonu markasının yeni modelinin senin zevkine uygun olup olmaması da senin tercihlerinle şekillenecektir.  Ya da çocuğunun zevkle yediği, çok sevdiği çikolatanın içeriğinin değişmesine neden olabilir.

Bu ürünlerin ve servislerin tamamında senin de payının olmasını istemez misin?  Düşüncelerin ve fikirlerin benderimki.com için önemli. Sen de bu fikirleri en doğru şekilde üreticiyle buluştur ki tercihlerin canlansın!

Günlük hayatında kullandığın ürün ve servislerden memnun kalmadığında şikayet etmek yerine düşüncelerini anketler aracılığıyla en doğru yere iletme fırsatın olur. Böylece daha iyi ürün ve servisler oluşturulmasını sağlarsın. Bunu da anketlere vermiş olduğun tutarlı ve seni en doğru yansıtan cevaplar ile sağlayabilirsin.

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Tercihlerin Canlansın” için 2 yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir