İletişimde Bir Adım Önde

Bazı üyelerimizden iletişim yöntemi olarak neden telefon kullanmadığımıza dair sorular almaktayız. Bu konuya bir açıklık getirelim istedik.

İnternet sektöründe yer alan bir firma olarak tüm operasyonlarımızda internetin sağladığı ayrıcalıkları kullanmaktayız. İletişim yöntemi olarak eposta tercihi sebeplerimizden birisi de budur.

 Neden eposta kullanıyorsunuz dersen;

  • Öncelik zaman tasarrufu sağlamak

Aldığın bir hatayı telefonda söylemektense ekran görüntüsü alıp bizimle paylaşman daha hızlı ve kolay çözüme ulaşmamızı sağlayacaktır. Sana daha fazla anket gönderebilmek, senin taleplerine daha etkili ve hızlı çözüm bulabilmek, senden gelen hataları daha detaylı ve sağlıklı bir şekilde çözebilmek için zaman tasarrufu önemlidir.

  • Telefonda yaşanılan anlaşmazlıkları önlemek

Telefonda konuşurken bazen arkadaki gürültü ya da çekim kuvveti kaynaklı nedenlerden sesleri tam duyamayabilirsin. Telefon ile paylaştığın bir sorunu ilgili departmanın analiz etmesi gerektiğinde hemen çözemeyebiliriz ve seni bekletmek durumunda kalabiliriz. Eposta kullanımında ise detaylı açıklamalar ve görüntülü anlatım bu karmaşanın önüne geçmektedir.

  • Telefonda yaşanılan hatta bekleme, hattan düşme gibi sorunların önüne geçmek.

Günlük koşuşturmanın içinde her zaman müsait olamayabilirsin. Sana en uygun zamanda bize eposta ile ulaşırsan bizde, ilgili kişinin ilk fırsatta sana dönüş yapmasını sağlarız. Böylelikle hatta bekleme ve hattan düşme gibi can sıkıcı olaylar da yaşanmamış olur.

  • Yeniden ihtiyaç duyduğun bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmanı sağlamak

Şöyle bir gerçek var “söz uçar yazı kalır.” Eposta ile ilettiğin her mesaj eposta kutunda bulunduğu için bir bilgiye tekrar ihtiyaç duyduğunda yeniden görüntüleme şansın olur.

Haydi merak ettiklerini bize sormak için hemen yazmaya başla!

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir