Süper Kahramanlar Gerçek mi?

Lise çağındaki gençlerimizin katılmış olduğu Süper Kahraman anketinde verilen cevaplara bakılırsa hemen hemen herkes süper kahramanları seviyor. Bazıları ise bu konuda ufak bir merak içerisinde; acaba süper kahramanlar onları seviyor mu? Bana sorarsan seviyorlar. Sonuçta süper olmanın yolu sevgiden geçiyor.

Bu arada, gördük ki en çok sevilen süper kahraman Spider-man ancak her ne kadar ona yakın yeteneklere sahip olsa da Battalgazi, Spider-man‘in biraz gerisinde kalıyor. Halbuki birçoğunuz süper kahramanların gerçek olmasını da istiyor. Peki, Battalgazi neden yeteri kadar seçilmedi? Bence bunu kesinlikle gündemimize almalıyız.

 

Sizlerin de birer süper kahraman olabileceğinizi söylediğimizde çoğunlukla teşekkür etmişsiniz. Tabii biraz zorunluluk da vardı ancak yine de rica ederiz. 🙂

Ayrıca, zamanı durdursanız ilk yapacağınız şey ne olurdu diye sorduğumuzda bazılarınız ”zamanı durdurmak” demiş. Yani aslında halihazırda durmuş zamanı tekrar durdurmaya çalıştığınız için durmayan zaman kafamızı karıştırabilir… Evet, bizim de kafamız karıştı. 🙂

Benderimki; süper kahramanların gerçek olmasını dilemek yerine, şu andan itibaren kendi fantastik hayatını oluşturmaya başlayabilirsin. Belki bir Spider-man olamazsın ancak, dünyanı kendi istediğin gibi şekillendirebilirsin.

Ve gelelim bu ankete katılanlardan kazanan gencimize… Bu anketin ödülünü kazanan Ahmet’i buradan da tekrar tebrik ederiz. Kendisi ankete katıldığı için bizden GRID Autosport Steam oyun anahtarı kazandı.

Bize göndermiş olduğu videoyu sizlerle de paylaşmak istiyoruz;

 

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir