Fenomenlerin Çağında Gençlerin İnternete Yaklaşımı

Lise çağındaki gençlerimizin katılmış olduğu Fenomen anketinde verilen cevaplara bakılırsa son zamanlarda en çok takip edilen internet sitesi Instagram olarak gözüküyor. Ancak Benderimki.com’un, Facebook’tan daha çok takip edilmesi bizleri mutlu etti. 🙂

 

 

Aynı şekilde gençlerin en çok sevdiği fenomen sorulduğundaysa alınan cevaplar çok şaşırtmadı. Son zamanlarda sıkça göz önünde bulunan ve geçtiğimiz günlerde ödül alan Enes Batur en çok sevilen fenomen olarak karşımıza çıkıyor. Sadece Enes Batur değil; aynı zamanda Ruhi Çenet, Orkun Işıtmak, Reymen gibi Youtuber’lar da oldukça fazla takip edilen isimler olarak gözüküyor.

 

Esasında biz hepinizin iyi birer sosyal medya kullanıcısı olduğunuzu tahmin ediyorduk ancak bazılarınız nedense genel olarak iyi olduğu bir konu olmadığında ısrarcı.

Benderimki; biraz daha kendine dikkatli bakmalısın. Eğer iyi bakarsan iyi olduğun alanları illa ki görürsün. 🙂 Örneğin iyi bir ressam veya müzisyen olabilirsin. Belki dünyanın en iyi marangozu da olabilirsin. Sonuçta her şeyde en iyi olamazsın o yüzden sevdiğin herhangi bir şeye yönelmelisin.

 

 

 

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Fenomenlerin Çağında Gençlerin İnternete Yaklaşımı” için 2 yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir