Öğrencilerin Okul Hayatı

Lise çağındaki gençlerimizin katılmış olduğu ‘’Okul’’ anketinde verilen cevaplara bakılırsa hemen hemen herkes tüm derslerini seviyor ancak en çok sevilen dersler matematik ve beden eğitimi. Dolayısıyla en çok sevilen dersin öğretmeni de matematik. Her ne kadar edebiyat dersi sevilen dersler içerisinde biraz geride kalmış olsa da edebiyat öğretmenleri oldukça seviliyor.

Tabii diğer taraftan her öğrencinin büyük bir derdi olan teneffüs sürelerine baktığımızda hemen hemen herkes verilen aranın yeterli olmadığını düşünüyor. Çünkü yine yapılan anket içerisinde verilen cevaplara bakılırsa bazılarınız kopya hazırlıyor. 🙂 Tabii bazıları da sevgilisine mektup yazmayı tercih ediyor. Bu yüzden verilen süre belki de gerçekten yeterli değildir, kim bilir? 🙂

Her öğrenci en azından bir kere okuldan kaçmıştır. Hiç olmadı kaçmasa da aklının bir köşesinden geçmiştir bu düşünce. Ödevin yapılmadığı veya sözlüye çalışılmadığı zamanlar muhtemelen bu düşünce daha da fazla insanın aklını kurcalar. Dolayısıyla cevabını bilsek de gençlere bu konu ile ilgili de soru sorduk. Alınan cevaplar ise bu açıdan çok şaşırtıcı olmadı çünkü, ankete katılanların verdiği cevaba bakılırsa her 5 kişiden 4’ü daha önce okuldan kaçmış.

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Öğrencilerin Okul Hayatı” için bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir