Ankete Katıldım, Ne Zaman Ödememi Alacağım?

Merhaba Ben derim ki.. ailesi,

Son zamanlarda size ulaşan anket sayısındaki artışın farkında olduğunuzu bize yaptığınız geri dönüşlerden anlıyoruz. Yaptığınız bu güzel geri bildirimler de bizi mutlu ediyor.

Üyelerimizin en çok merak ettikleri ve soru sordukları konu doğal olarak ödemelerin ne zaman yapıldığı. Bu nedenle bu yazımızda anketlerin tamamlanmasından, Akçe kullanımına kadar olan süreci özetlemek istedik.

 

Her anketin son katılım tarihi vardır, bu tarihi ankete katılmadan önce görebilirsiniz. İşte anket onay süreci de bu tarihten sonra başlar. Yani son katılımcı da ankete katıldıktan sonra başlar. Bu tarihten sonra tüm anketler tek tek kontrol edilir. Cevapları tutarsız olan ve yorum yazılması gereken yerlerde alakasız, anlamsız veya yetersiz yorum yazan katılımcıların anketleri iptal edilir. Aynı zamanda anketlerin içinde kontrol sorularının olduğu, bu soruları okumadan cevaplayan üyelerin de anketlerinin iptal edileceği unutulmamalıdır. Bu konuyu gelecek yazılarımızda değinecek, daha detaylı olarak sizlerle paylaşacağız.

Gelelim esas konumuza; diğer katılımcıların, yani katılımları geçerli kabul edilen kişilerin anketleri onaylanır ve belirtilen Akçe miktarı hesabına aktarılır. Bu süreç maksimum 2 hafta içinde tamamlanır. Yani anketi tamamladığınız an Akçeler hesabınıza geçmez, bu bir hata değil, sürecin bir parçasıdır. Kontrol süreci mutlaka gereklidir ve ciddi bir şekilde yapılmayan katılımları iptal etmek için zorunludur. Sonuçta verdiğiniz cevaplarla ve yorumlarla Türkiye’nin ve dünyanın lider markalarının ürünlerinin ve servislerinin şekillendirilmesini sağlıyorsunuz.

Anketlerin onay sürecini kısaltmak ve sizi daha kısa sürede Akçelerinize kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Gelelim Akçelerin kullanımına. Bildiğiniz gibi bankaya para transferinden, faturasız telefon numarasına TL yüklemesine, Google Play hediye çekinden League of Legends Riot parasına, Steam cüzdan kodundan Spotify Premium üyeliğe bir çok Akçe kullanım seçeneği sunmaktayız. Her Akçe kullanım seçeneğinin kendi alt limiti bulunmaktadır. Bu alt limite ulaştığınız andan itibaren hesabınızdaki Akçeleri kullanmaya başlayabilirsiniz. Talepte bulunduğunuz anda Akçe kullanım talebiniz sistemimizde otomatik olarak sıraya alınmaktadır. Para transferi ve cep telefonuna TL yükleme hariç tüm istekleriniz anında gerçekleştirilir. Para transferi ve cep telefonuna TL yükleme ise en geç 2 hafta içinde yerine getirilmektedir. Tabi ki üyelerimizin de bildiği üzere bu süreç hiç bir zaman 2 haftayı bulmamakta, çok daha kısa bir sürede gerçekleşmektedir 🙂

Yazımızın sonunda ufak bir hatırlatma yapmak istedik. Akçe kullanım seçeneklerinden banka hesabına para transferini seçerken verdiğiniz IBAN bilgisi muhakkak size ait olmalıdır, aksi taktirde banka bu işlemi onaylamaz. Aynı şekilde TL yükleme seçeneğini sadece faturasız hatlar için geçerlidir. Faturalı hat sahiplerinin istekleri onaylanmaz.

Anketle kalın 🙂

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Ankete Katıldım, Ne Zaman Ödememi Alacağım?” için 2 yorum

    1. Merhaba Ali, katıldığın anketlerin onay süreci ile ilgili detaylı bilgi için sitemizin iletişim bölümünden bize yazabilirsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir