2018’i Geride Bırakırken

Merhaba sevgili Ben derim ki… ailesi. Bol bol anketlediğimiz, Akçeler kazandığımız, Akçelerimizle ödeme aldığımız, hediyeler kazandığımız bir yılı daha geride bırakıyoruz. Bu yıl içinde Ben derim ki… ailesi olarak neler yaşadık gel hep beraber değerlendirelim.

Üyelerimiz

  • Geçtiğimiz yıl içinde on binlerce kişi Ben derim ki…’ye üye oldu.
  • Sitemizin İletişim bölümünden bizimle iletişime geçen ortalama 18 bin üyemize çözüm getirdik, sorularını yanıtlamış olduk.

Daha önce de dediğimiz gibi, ailemiz günden güne büyümeye devam ediyor. Bu sürede senin değerli görüşlerini son derece önemsiyoruz. Sitemizde daha güzel vakit geçirebilmen adına yaptığın yorumları karşılıksız bırakmamak için, sorduğun sorulara her platformdan yanıt vermeye çalışıyoruz. Önerilerini ekip olarak değerlendiriyor ve hayata geçirmek için çabalıyoruz.

Yaptığımız Ödemeler

  • Bu yıl içinde üyelerimizden gelen yaklaşık 12 bin adet Akçe ödeme isteğini tamamladık (Tüm Akçe kullanım yöntemleri dahil).

benderimki.com olarak biliyorsun ki her zaman en çok kazandıran anket sitesi olmak için çalışıyoruz. Sadece en çok kazandıran değil, aynı zamanda kazandıklarını da en iyi değerlendirebileceğin platform olmak hedeflerimiz arasında. Katıldığın anketlerden kazandığın Akçelerini çeşit çeşit ödeme yöntemleriyle dilediğin gibi değerlendirebilirsin. Yeni Akçe kullanım seçenekleri sunmak için çalışmalarımız son hız devam etmektedir.

Yaptığımız ödemelere dair daha ayrıntılı bilgi almak istiyorsan tıkla.

 

Ödeme yöntemlerimiz

2018 yılı içinde hiçbir yerde bulamayacağın Akçe kullanım yöntemleri sunduk.

  • Artık katıldığın anketlerden kazandığın Akçeler ile Spotify Premium üyeliği alarak istediğin zaman, istediğin yerde müzik dinleyebilirsin.
  • Kazandığın akçeleri Migros alışveriş çekine dönüştürerek dilediğin gibi harcayabilirsin.
  • Anketlerken eğlendiriyoruz! İçinde PUBG, Fortnite, League of Legends, Metin2, Steam cüzdan kodu, World of Warcraft ve daha onlarca popüler oyunda kullanabileceğin hediye çekleri anında hesabına tanımlanıyor. Bu sayede anketleyerek oyunlarda hep bir adım öndesin.

Ayrıca önceden yaptığımız araştırmalara dair sosyal medya üzerinde bir yazı dizisine başlayacağımızı da buradan duyuralım. Ocak ayı boyunca yaptığımız eski araştırmalara dair tüm ayrıntılara sosyal medya hesaplarımız üzerinden ulaşabilirsin.

Bunlar gibi daha birçok yeniliğe önümüzdeki sene imza atacağız. Ben derim ki… ailesinin sahip olduğu avantajlardan sen de yararlanmak istiyorsan hemen tıkla ve anketlemeye başla. Yeni yılda daha bir çok yenilikle karşında olacağız. Seneye görüşürüz 🙂

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir