Anketlerde Sorun Yaşadığında Yapman Gerekenler

Merhaba sevgili takipçilerimiz.

Bazı durumlarda nadiren teknik sorunlardan dolayı anketlere katılırken hata oluşabilmekte. Bu yazımızda böyle durumlarla neden karşılaşılır ve karşılaşıldığında neler yapılır bahsetmek istiyoruz.

Sitemizde, katıldığın anketlerde en büyük önem verdiğimiz konulardan biri ankete katılan kişilerin anonim olmasını sağlamak. Bu yüzden çalıştığımız müşterilerimizin sistemleri ile bizim sistemimiz arasında entegrasyon yapıyoruz. Kısaca özetlemek gerekirse, katıldığın ankette verdiğin cevaplara biz erişemiyoruz, müşterilerimiz de senin kişisel bilgilerine erişim sağlayamıyor. Yanıtların bizim erişimimiz olmayan bir sistemde kaydedildiği için kayıt esnasında bir takım teknik hatalar ile karşılaşabilirsin. Bu nedenle eğer anketi yanıtlarken bir hata ile karşılaşırsan en kısa zamanda katıldığın anketin detaylı bilgileri ve aldığın hatanın ekran görüntüsüyle beraber bize iletmen önemli.

Eğer ankete katılırken sorun yaşarsan, bazı durumlarda sistem seni direkt hata bildirme sayfasına yönlendirebilir ve bazı durumlarda da direkt aldığın hatanın ne olduğunu söyleyen yabancı dilde bir ekran karşına çıkabilir. Sitemizin İletişim bölümünden bize hangi ankete katılırken hata aldığını ve ne tür bir ekranla karşılaştığını iletebilirsin. Aldığın hatanın ekran görüntüsünü iletmek için “[email protected]” eposta adresine  eposta göndermen yeterli. Yalnız burada dikkat etmen gereken bir nokta var, siteye kayıtlı olan eposta adresin ile bizimle iletişime geçersen teknik ekibimiz sana daha kısa sürede yardımcı olabilir.

Karşılaştığın sorunu en iyi şekilde analiz edebilmemiz için mümkün olduğunca şu bilgileri de bize iletmen durumu daha hızlı çözmemizde yardımcı olacaktır;

– Siteye nereden bağlandığını (Facebook uygulaması, Android uygulaması, iOS uygulaması veya internet sitesi)
– Tarayıcının türü ve versiyonunu (örneğin Internet Explorer 11 veya Firefox 33)
– İşletim sistemini
– Hata ile karşılaştığın ekran görüntüsünü
– Hangi sayfada hata alıyorsan sayfanın adresini
– Karşılaştığın sorunu daha detaylı tanımlamak için izlediğin adımlar ve karşılaştığın durumun ayrıntılı bilgisini
– Hatırlıyorsan siteye en son nereden ve ne zaman giriş yaptığını

Bize yaşadığın durumu ilettiğinde teknik ekibimiz hemen incelemelerine başlar. En kısa sürede sana bu konuda dönüş yapılır. Başarılı ya da sınırlı katılım Akçelerini alabilmek için bize aldığın hataları en kısa sürede iletmen önemli.

Tüm bu teknik detayların giderilmesi ve anketlerde karşılaşabileceğin sorunları sıfıra indirmek için teknik ekibimiz tüm hızıyla çalışmaya devam ediyor.

Anlayışın ve bizimle birlikte olduğun için çok teşekkür ederiz…

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Anketlerde Sorun Yaşadığında Yapman Gerekenler” için 2 yorum

    1. Merhaba İkbal, sana daha iyi yardımcı olabilmemiz adına sitemizin iletişim bölümünden bize yazar mısın? En kısa sürede sana geri dönüş yapacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir