2018-2019 Süper Lig Nasıl Sonuçlanacak?

Merhaba sevgili Ben derim ki… ailesi.

2018-2019 Spor Toto Süper Lig’in sonuna yaklaşırken son durum ne olur diye küçük bir araştırma yaptık ve vatandaşlara Süper Lig’in gidişatı hakkında fikirlerini sorduk. 20-29 Mart 2019 tarihleri arasında, Türkiye genelinde 2000 kişinin katılımı ile benderimki.com üzerinden gerçekleştirilen araştırmada, hangi takımların küme düşebileceğini ve hangi takımların şampiyon olabileceğini sorduk. Şaşırtıcı sonuçları aşağıda grafik olarak bulabilirsiniz.

 

Üyelerimizin bu sezon küme düşeceğini tahmin ettiği takımların arasında Fenerbahçe de bulunuyor. Çok iyi bir sezon geçiremeyen Fenerbahçe’yi sezon sonunda nasıl bir tablo bekliyor, herkes merakla beklemekte. Katılanların %53’ü Erzurumspor, %45’i Akhisar Belediyespor, %28’i Göztepe SK, %23’ü Fenerbahçe olarak küme düşme ihtimali olan takımları seçmişler. Bakalım bu takımlardan hangileri küme düşecek?

Diğer sorumuz ise bu sezon hangi takımların şampiyon olabileceği üzerineydi. Bu konuda aşağıdaki tablo, bize sezon sonunda oluşabilecek sıralamayı da veriyor olabilir.

Katılımcılarımızın tahminine göre şampiyonluğa en yakın aday Galatasaray. Fakat bu yazımızı paylaştığımız günlerde yani Süper Lig’in 27. haftasına baktığımızda Galatasaray, M. Başakşehir’in gerisinde yer alıyor. Bu durum, ikilinin Şampiyonluk için birbiriyle yarışacağı anlamına gelebilir. Beşiktaş ve Trabzonspor ise daha çok 3.’lük için yarışacak gibi görünüyor. Lig sonunda bu tahminlerin ne kadarı doğru çıkacak hepimiz göreceğiz. Bu konu hakkındaki yorumlarını aşağıda ve sosyal medya hesaplarımızda bekliyoruz.

Bizi daha yakından takip etmek için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir