Üyelerimizin benderimki.com Yorumları

Merhabalar!

Sitemizin kurulduğu 2009 senesinden bu yana yüzlerce anket yaptık. Ben derim ki… ailesi olarak her geçen gün büyüyoruz. Bizim için en önemli nokta üyelerimizle uzun soluklu ilişkiler kurabilmek. Bu nedenle üyelerimizle çeşitli platformlardan sürekli iletişim halindeyiz. Her üyemizin sorularını en kısa sürede cevaplamak, yorumlarını duymak, önerilerini dinlemek ve bunlara iş planımızda yer vermek bizim için çok önemli.

81 ilden, 15-75 yaş arası, 5000 üyemizin katıldığı memnuniyet anketimizde bizimle ilgili düşüncelerini paylaşmanı istedik. Bizi çok mutlu eden, dikkat çekici noktaları bu yazımızda seninle de paylaşıyoruz.

 

Üyelerimizin en beğendiği özelliğimiz GÜVENİLİRLİĞİMİZ!

Ankete katılan üyelerimizin %40’ı, bizimle ilgili en sevdiği özelliğin güvenilir olmamız olduğunu belirtti. 10 yıldır üyelerimizle kurduğumuz güven bağımızın ne kadar kuvvetli olduğunu, yaptığımız anketin sonuçlarında bir kez daha görmek bizi çok mutlu etti. Bu konudaki felsefemiz Robert Bosch’un da dediği gibi “İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim”. Her zaman olduğu gibi güvenilir, dürüst, etik ve özgün duruşumuzu koruyacağız.

 

Üyelerimizin %86’sı bizi tanıdıklarına tavsiye ediyor!

Üyelerimizin %86’sı sitemizi tanıdıklarına tavsiye ettiklerini söylediler. Bize sadece kendileri güvenmekle kalmayıp sevdiklerine ve çevrelerine de tavsiye etmeleri bizi onurlandırdı. Aldığımız bu güzel geri bildirimler çalışma heyecanımızı ve isteğimizi daha da artırdı. 10 senedir olduğu gibi bundan sonra da, Türkiye’nin en iyi online araştırma platformu olmakla yetinmeyeceğiz. Her geçen gün çıtayı daha yükseğe taşımaya, kendimizle yarışmaya ve liderliğimizi korumaya devam edeceğiz.

 

Üyelerimiz Ben derim ki…’yle olmaktan çok mutlu!

Üyelerimize, sitemizden ne kadar mutlu olduklarını sorduğumuzda aldığımız cevaplar bizi de mutlu etti. Üyelerimizin mutluluk endeksi 10 üzerinden 8! Ayrıca üyelerimizin %13’ü muhteşemsiniz diyerek sitemize bu konuda tam puan vermişler. O sizin güzelliğiniz, muhteşemliğiniz. Biz de her zaman mümkün olanın en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

“Sitemizi genel olarak herşeyiyle beraber düşündüğünde ne kadar beğeniyorsun?” diye sorduğumuzda ise aldığımız cevap mutluluk endeksiyle paralel çıktı. Üyelerimiz bu konuda da bize 10 üzerinden 8 puan verdiler. Genel olarak sitemizi beğenme puanına tam puan verenlerin oranı ise %8.

 

Biz de tüm kalbimizle seni seviyoruz 🥰 💓

Bizi daha yakından takip etmek için:

Üyelerimizin benderimki.com Yorumları” için 2 yorum

  1. Evet. Tüm konularda yaptığınız anket araştırma çalışmalarınızdan bende saygıyla şapka çıkartıyorum.ciddiyetiniz güvenirlik olarak titiz çalışmalarınızı kutluyorum .devamımı heyecanla bekliyorum .azda olsa bir katkımızda oluyorsa ne mutlu bana .saygılarımla

    1. Merhaba Erdoğan, yaptığımız kamuoyu araştırmalarının senin gibi değerli üyelerimiz tarafından ilgiyle karşılanması bizleri çok mutlu etti. Üyelerimizin varlığı sayesinde Türkiye gündemini yakından ilgilendiren konular ile ilgili çalışmalarımız devam edecektir. Yorumların için teşekkür ederiz. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir