Bu Başarı Hepimizin

Merhaba sevgili Ben derim ki… ailesi,

Kurulduğumuz günden bu yana siz değerli üyelerimizin desteği ile birlikte gün geçtikçe gelişen bir aile olduk. Geçtiğimiz Eylül ayında 10. yaşımızı doldurduk ve 10. yılımıza özel çeşitli kampanyalar düzenledik. Bu yazımızla bugüne kadar yaptığımız en önemli kampanyalardan biri olan “1 Yeni Üye = 1 Fidan” kampanyamızı tamamlamanın haklı gururunu birlikte yaşayalım istedik.

“1 Yeni Üye = 1 Fidan” kampanyasıyla sitemize Eylül ayı içerisinde katılan her yeni üye için TEMA Vakfı aracılığı ile bir fidan dikeceğimizi belirtmiştik. Siz üyelerimizin de yardımıyla ‘Hedef 3000 Ağaç’ diyerek yola çıktık. Kendi Umut Ormanımızı oluşturup, geleceğimize daha umutlu bakabilmeyi amaçladık.

Bugün geriye dönüp baktığımızda üyelerimizle birlikte bu amacı gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük destekleriniz sayesinde Umut Ormanımızı oluşturduk. Edirne Yenicegörice’de 3000 fidan dikilmesini sağlayarak daha yeşil bir doğaya sahip olmamıza katkı sağladık. Bu süreçte verdiğiniz destek adına çok teşekkür ederiz. Biz büyük bir aileyiz 🙂

Tema Vakfı Bağış Operasyon Bölüm Başkanı Alican YURTSEVER’den Umut Ormanı Sertifikamızı teslim aldık. Kendilerine bizi Vakıf Merkezlerinde ağırladıkları için çok teşekkür ederiz.

İnternet’te Ben derim ki…

 

Site link Site link Site link
Bizi daha yakından takip etmek için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir