Facebook Uygulamasına Giriş Hatası

Facebook’tan hiç ayrılmadan Facebook uygulamamıza erişilmek istendiğinde bazı üyelerde sorunla karşılaşılmaktadır. Sorunun kalıcı çözümü için çalışmalarımız devam etmektedir. O zamana kadar farklı tarayıcılar ile Facebook üzerinden anketlere nasıl katılabileceğini, bu blog yazısında açıklıyoruz.

Google Chrome Üzerinden Giriş Hatası Alanlar İçin;

Google Chrome üzerinden Facebook uygulamamıza girerken sorun yaşıyorsan, aşağıdaki adımları uygulayabilirsin.

1-) Adres çubuğuna; ”chrome://flags/#same-site-by-default-cookiesyazıp, ‘Enter’ tuşuna basın.

2-) Açılan sayfada ”SameSite by default cookies” adlı ayarı aşağıda bulunan görseldeki gibi “Disabled” olarak değiştirin.

3-) Son olarak sayfanın sağ alt bölümünde oluşan ifade de ‘Relaunch’ seçeneğine tıklandığında Google Chrome kapanıp yeniden açılır. Açılan sayfada Facebook üzerinden anketlere erişim sağlayabilirsin.

Mozilla Firefox Üzerinden Giriş Hatası Alanlar İçin;

Mozilla Firefox tarayıcısı üzerinden Facebook uygulamamıza girerken sorun yaşıyorsan, aşağıdaki adımları uygulayabilirsin.

1-) Firefox üzerinden giriş yaptığında ekranın sağ üst köşesinde bulunan ‘Menü’ seçeneğinden, aşağıda bulunan görseldeki gibi ”Eklentiler” bölümüne tıkla.

2-) Açılan sayfada ”Facebook Container” adlı eklentiyi bulup devre dışı bırakın.

3-) Son olarak sayfayı kapatıp yeniden açtığında Facebook üzerinden anketlere erişim sağlayabilirsin.

Yukarıdaki adımların haricinde Firefox üzeriden Facebook uygulamamıza erişim sağlayamayanlar için bir çözüm önerimiz daha mevcut. Dilersen aşağıdaki adımları uygulayabilirsin.

1-) Firefox üzerinden Benderimki.com adresine gir. Sayfanın sağ üst köşesinde bulunan ‘Facebook Container’ seçeneğine tıklayıp, Açılan bölümdeki ”Facebook Container’da bu siteye izin ver” butonuna tıkla.

2-) Son olarak aşağıdaki görsel ekranı ile karşılaşacaksın. ‘İzin ver’ butonuna tıklayıp sayfayı kapatıp yeniden açtığında Facebook üzerinden anketlere erişim sağlayabilirsin.

Microsof Edge Üzerinden Giriş Hatası Alanlar İçin;

Microsoft Edge tarayıcısı üzerinden Facebook uygulamamıza girerken sorun yaşıyorsan, aşağıdaki adımları uygulayabilirsin.

1-) Edge üzerinden giriş yaptığında ekranın sağ üst köşesinde bulunan ‘Menü’ seçeneğinden, aşağıda bulunan görseldeki gibi ”Ayarlar” bölümüne tıkla.

2-) Açılan sayfada ‘Gizlilik ve Güvenlik’ bölümüne tıkla.

3-) Son olarak açılan sayfada ‘Tanımlama Bilgilerini Engelleme’ seçeneğini işaretleyip, sayfayı kapatıp yeniden açtığında Facebook üzerinden anketlere erişim sağlayabilirsin.



Tarayıcıların güncellemeleriyle ortaya çıkan ve aynı zamanda Facebook’un çalışma yönteminden de kaynaklanan bu durumu en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. Bu süre içinde göstereceğiniz anlayış için teşekkür ediyoruz. Blog sayfamızı takipte kalın ve Ben derim ki… ile ilgili haberlere anında ulaşın.

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir