A101 Hediye Çekini Nasıl Kullanırım?

Merhaba Sevgili Ben derim ki… ailesi,

Akçe kullanım yöntemlerini çeşitlendirme çalışmalarımız hızla devam ediyor. En yeni Akçe kullanım yöntemimiz olan A101 hediye çekine gösterilen ilgi için teşekkür ederiz. Çeki kullanmak için merak edilen soruların cevaplarını bu yazımızda bulabilirsin 🙂

A101 hediye çekinin kullanım kuralları nelerdir?

  • Alışveriş çeki sadece A101 mağazalarında kullanılabilir.
  • Alındığı tarihten itibaren 1 ay içinde kullanılmalıdır. Aksi takdirde geçersiz hale gelecektir.
  • Cep telefonuna TL yüklemede ve elektronik ürün, sigara alımında hediye çeki kullanılamaz. Diğer tüm ürünlerin alımlarında kullanılabilir.
  • Alışveriş çeki karşılığı nakit ödeme yapılmaz, nakde çevrilmez, hediye çeki verilmez.
  • Alışveriş çeki tek kullanımlık olup bölünerek kullanılamaz. Bakiyesi için para üstü, hediye çeki vb. talep edilemez.
  • Mağazadan yapılan bir alışverişte birden fazla hediye çeki kodu kullanılabilir.
  • Sanal hediye çekleri hamiline düzenlenmiş olup çek kodunu ibraz eden hak sahibidir.
  • Sanal hediye çeki ile yapılan bir alışverişin iadesi durumunda nakit ödeme yapılmaz. Yerine aynı tutarda yeni alışveriş yapma hakkı verilir.

A101 hediye çekini nasıl alabilirim?

İlk önce Akçe kullan sayfasına girip, ödül kullanım seçeneklerinden A101 hediye çeki butonuna tıklamalısın. Kullanılacak miktar bölümünden
seçim yaptıktan sonra gönder tuşuna basman gerekiyor. Hesabında yeterli kazanç olması durumunda dilediğin kadar hediye çeki alabilirsin. Aldığın hediye çeklerinin hepsini bir alışverişte kullanabilirsin.

A101 hediye çekini nasıl kullanabilirim?

A101 alışveriş çeki istekte bulunduğun anda hesabına tanımlanacak. Alışveriş çeki 16 haneli kart numarası ile 4 haneli pin numarasından oluşmaktadır. Bu detayları Akçe kullanımı yaptığın sayfada görebilirsin. Aldığın kodu tüm Türkiye genelindeki A101 mağazalarında kullanabilirsin. Fakat güncel kullanım koşullarını her zaman için Akçe Kullan sayfasından kontrol etmende fayda var.

Alışveriş çeki kullanımı sırasında bu kodlar haricinde herhangi bir şey gerekmemektedir. Kodların kullanımıyla alakalı olarak bir sorun yaşaman durumunda mağaza yetkilisiyle görüşmeni tavsiye ederiz. Eğer mağazadaki çalışanlar çekin kullanımıyla ilgili yeterli bilgiye sahip değillerse mutlaka ilgili çalışanın A101 müşteri hizmetlerini (0850 808 2 101) aramasını istemelisin. Dilersen tabii ki sen de A101 müşteri hizmetlerini arayarak konuyu anında çözümleyebilirsin.

A101 alışveriş çekini aldıktan sonra hemen alışveriş yapabilirsin. Alışveriş çekinin başkası tarafından kullanılmasını engellemek için çek bilgilerini kimseyle paylaşmamalısın. 

Hediye çekini güzel günlerde harcaman dileğiyle. Akçe kullanım yöntemlerini çeşitlendirmeye devam edeceğiz. Blog sayfamızı ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutma 🙂


Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur.


Bizi daha yakından takip etmek için:


A101 Hediye Çekini Nasıl Kullanırım?” için 2 yorum

  1. Ben derim ki hem güncel konuları takip etme hem fikirlerini ifade etme hem de ödül kazanma konularında ideal .İlginç sorularla dolu fikir paylaşımları için ödüller kazanmak harika bir duygu.Emeği geçenlere çok teşekkürler.

    1. Merhaba Nurhan, değerli zamanını ayırıp güzel yorumlarını bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederiz. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir