Daha Fazla Ankete Nasıl Katılabilirim?

daha çok kazanmak için püf noktalar

Hesabına daha fazla anket gelmesini mi istiyorsun?

Öncelikle siteye giriş yap, bilgilerinin eksiksiz ve güncel olduğunu kontrol et. Çünkü anketler bilgilerine göre gönderilmektedir. Örneğin, anketlere katılacak kişiler belirlenirken eğitim durumundan aile bilgilerine, yaşadığı şehirden gelir bilgilerine kadar birçok farklı konuda kriterler bulunmaktadır.

Anketlerimiz başladıktan kısa bir süre sonra, yoğun ilgiden dolayı katılım sayısına hemen ulaşabilmektedir. Anketleri yakından takip etmen için epostanı haftada bir mutlaka kontrol etmelisin. Ayrıca eposta kaçırmadığından emin olmak için haftada bir siteye giriş yaparak katılabileceğin anketleri de kontrol etmelisin. Uygulamalarımız aracılığıyla anketleri daha kolay takip edebilirsin. Çünkü uygulamalarımız aracılığıyla anlık bildirimler alabilirsin. Nasıl mı? Anlık bildirimlere mobil uygulamalarımızdan ulaşabilirsin.

Hemen kullanmaya başla, gelecek anlık bildirimlerle bundan sonra anket kaçırma. Android veya iOS uygulamamızı yükleyerek her yerden özgürce anketlere anında katıl!

 

Ayrıntılı bilgi için videomuzu seyretmeni tavsiye ederiz.

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir