Birden Fazla Kayıt Olma Sorunu

Aldığımız geri bildirimlere göre bir konuya açıklık getirmek istiyoruz. Hesabındaki bilgilerinde değişiklik yapmak isterken eğer “… bilgilerin kayıtlıdır” uyarısı alıyorsan bu durumda sitemizde birden fazla hesabın olabilir.

Sitemizde bir kişinin birden fazla hesabı olmasına izin verilmemektedir. Böyle bir durum varsa Akçe kullanım sırasında sorun yaşamamak için en kısa zamanda bizimle iletişime geçip durumu düzeltmeni tavsiye ederiz.

Üyelerimizin sık karşılaştığı durumlardan biri de, sitedeki kayıt formundan hesap açtıktan sonra Facebook hesabını bağlamak yerine Facebook ile giriş yaparak yanlışlıkla yeni bir hesap oluşturmasıdır. Bu durumda sitede oluşturduğun hesap ile giriş yaparak ‘Sosyal Hesaplarım’ sayfasından Facebook hesabını bağlayabilirsin. Bu işlem ile Facebook hesabını, sitedeki hesabına bağladığında eğer varsa Facebook’la açtığın hesabındaki kazanımlar silinir. Site hesabındaki kazanımlar kalır. İlk başta her ne kadar üzücü bir durum gibi görünse de aslında kendin için en iyi yöntem. Çünkü 2 hesabın olduğunu periyodik incelemelerimiz sonucu biz tespit edersek site politikalarımıza karşı bir durum olduğu için her iki hesabındaki kazançlar da silinmektedir.

Desteğe ihtiyacın olursa sitemizdeki iletişim formundan bizimle iletişime geçebilirsin. Yardımcı olmak için her zaman buradayız. Daha fazla ayrıntı için videomuzu izleyebilirsin.

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir