Fikirlerin Yarattığı Yeni Dünya

Zaman zaman henüz aramıza katılmamış kişilerden ”nasıl yani, ankete katıldığım için bana para mı vereceksiniz?” ve benzeri birçok cümle, soru işitiyoruz. Dürüst olmak gerekirse evet, anketlere katıldığınız sürece sizlere ödeme yaptığımız gerçek. Ancak sık sık dile getirmekten yorulmadığımız gibi ilk amacımız üyelerimize para kazandırmak değil, aksine sizin fikirlerinizle beraber dünyayı şekillendirmek. Belki bazı zamanlar bunun oldukça ütopik bir düşünce olduğunu zannediyor olabilirsiniz ancak, emin olun bugüne kadar belirtmiş olduğunuz fikirleriniz size sunulan ürünlerde kendisini gösteriyor. Anketlerimize katılan üyelerimiz bunu biliyor ve sitemizde paylaştıkları yorumlarında yer veriyor.

Fikirlerimin bu kadar değerli olduğunu bilseydim bunları değerlendirirdim diye düşünüyorsanız haklısınız. Aslında Benderimki.com olarak yapmak istediğimiz tam olarak bu. Fikirlerinizi özgürce sunabileceğiniz, üretici ile tüketiciyi ortak bir platformda buluşturmak ve fikirlerinizin ne kadar önemli olduğunu göstermek. Tüm dünyada üretilen birçok ürün, tüketicinin isteği üzerine şekillenir ve öyle de olması beklenir. Buradaki amacımız ise esasında tam da bu noktada gizli. Markaların veya herhangi akademik bir çalışmanın sonucu olan ürün ortaya çıkmadan önce bu konu ile ilgili insanların ne düşündüğü sorulur.  Burada soru sorulan kişiler pek tabii ki sizlersiniz, yani dünyayı fikirleriyle değiştirmek isteyenler.

Piyasaya sunulacak ürün, pazar araştırmalarından üretime kadar birçok farklı süreç atlatır. Verdiğiniz tüm yanıtların üzerinde günlerce çalışılır, değerlendirilir ve bu fikirler üzerinden aksiyona geçilir. Dolayısıyla, eğer herhangi bir üründen memnun değilseniz veya memnunsanız, kısacası üretici ile iletişime geçmek istiyorsanız bunun için yapabileceğiniz birkaç şey vardır. Ya direkt olarak ürünün üreticisi ile iletişime geçebilirsiniz ya da Benderimki.com ailesine katılıp bizim aracılığımızla markalar ile iletişime geçip, fikirlerinizi dilediğiniz gibi beyan edebilirsiniz. Bu açıdan bakıldığı zaman fikirlerinizin sadece üreticiler için değil, yani kendiniz ve kaliteli bir yaşam için de değerli olduğunu bilmelisiniz.

Eğer henüz ailemize dahil olmadıysanız acele etmeyin, biz bekleriz. Ancak dünya beklemez!

Görüşmek üzere,

Benderimki.com ailesi

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir