Neden Anket Gelmiyor?

Yılın bazı dönemleri sizlere ulaşan anket sayısında artış olurken, aynı şekilde ve oranda sayılarda azalış gerçekleşiyor. Bunun sebebi araştırmasını yürüttüğümüz markaların anket sayılarından kaynaklanıyor. Markalardan alınan geri dönüşler ve anketlerde aranan belli kriterler size ulaşan anket sayılarını etkiliyor. Dolayısıyla hesabınızda kayıtlı olan bilgilerinizin güncel ve eksiksiz olması gerekmektedir.

Eğer bilgileriniz tam ve eksiksiz ise anket alamanızın sebebi dönem içerisinde elimizde bulunan anketlerin az olmasından ve olan anketlerin de sizin bilgilerinize uygun olmamasından kaynaklanıyor. Bu durumda gelecek olan anlık yeni anketleri kaçırmamak adına, uygulamada/sitede sık sık katılabileceğiniz anketleri kontrol edebilir, e-postasınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bu şekilde sık kontrol sağladığınız takdirde, sitemizde aktif olarak yer aldığınız için gelecek anketlere katılım olasılığınız artmaktadır.

Sonuçta; bilgileriniz tam ve güncel ise, sitede/uygulamada sık sık aktif oluyorsanız anket gelir. Anket geldiğinde bildirimlerin size ulaşabilmesi için bildirim ayarlarınızın açık olduğundan emin olmalısınız. Yardıma ihtiyacınız olduğunda iletişim formunu kullanarak her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Neden Anket Gelmiyor?” için 16 yorum

    1. Merhaba Sertaç, sitemizin iletişim formundan bize yazman durumunda hesabını inceleyip sana daha iyi yardımcı olabiliriz.

    1. Genelde anketlerin onay aşaması, son katılım tarihinden itibaren 10 iş günü içerisinde tamamlanmaktadır. Fakat bazı durumlarda yapılması gereken farklı değerlendirmelerden ötürü bu süre uzayabilmektedir. Onay aşaması tamamlandığında otomatik olarak tarafına bilgilendirme yapılmaktadır.

      Ankete katıldığın zaman değil, anketin son katılım tarihinden itibaren anket onayları başlar. Bazı anketlerimiz ay boyunca açık kalması gerektiği için onay süreci de uzun olmaktadır.

      Anketinin onay süreci tamamlandığında otomatik olarak bilgilendirme mesajı alırsın.

      Detaylı bilgi için aşağıda linkini paylaştığımız blog yazımızı okuyarak bilgi edinebilirsin:
      https://blog.benderimki.com/index.php/2018/08/07/ankete-katildim-ne-zaman-odememi-alacagim/

  1. Merhaba, 6senedir bu siteden sürekli geliyordu anketler , ancak son 2aydir gelmiyor. Önemli bir durum mu acaba

    1. Sevgili Emel, Anketler profil bilgilerine göre gönderilir. Bu şekilde sadece seninle ilgili anketlerin gönderilmesini sağlıyoruz. Bilgilerine uygun anket olduğunda gönderimler otomatik olarak yapılmaktadır. Ayrıca sitemizdeki anket yoğunluğu dönemsel olarak değişebilmektedir. Siz değerli üyelerimizin daha fazla ankete katılmaları için çalışmalarımız devam etmektedir.

  2. sanırım erkek katılımcılara anket gelmiyor. tavsiye üzerine kayıt oldum ama bir tane bile anket gelmedi

    1. Merhaba Erdem, öncelikle hem erkek hem de kadın üyelerimiz için birçok anketimiz olduğunu belirtmek isteriz. 🙂 Az anket almanın nedeni bilgilerinin eksik olmasından kaynaklanabilir. Sitemizin iletişim bölümünden bize yazdığında bilgilerini detaylı kontrol edip sana yardımcı olacağız.

  3. Kaç aydır üyeyim hiç anket gelmiyor üstelik 2.500 puana 25 TL ve ben bu puanı yarılayamadım bile..anket haricinde ödül kazanmamız İçin yeni içerikler olması gerekiyor bu şekilde 1 yılda ancak 2500 puan alırım bu un içinde vakit harcamak biraz üzücü

    1. Merhaba Merve, az anket almanın nedeni bilgilerinin eksik olmasından kaynaklanabilir. Sana yardımcı olmak isteriz. Hesabını inceleyebilmemiz adına sitemizin iletişim bölümünden bizimle iletişime geçebilir misin?

  4. ben derim ki aylesinde olduğhum için cok mutluyum benderimki anket acılımla ilgili tüm deyerli kulanıcılarım mızı en içdenlikle memun oldum abketleri ağhacanızla ödeneklerinizi veriyor en içdenlikle tafsiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir