Türkiye’nin Televizyon İzleme Alışkanlıkları

Merhabalar Sevgili Üyelerimiz,

Bu yazımızda geçtiğimiz hafta sizlerle yaptığımız bir araştırmanın sonuçlarını paylaşacağız. Bu araştırmada üyelerimize televizyon izleme alışkanlıklarını sorduk.

Katılımcıların %98’i televizyon izlediklerini belirtti. Televizyon izleyenlerin yarısı en çok dizi izlediklerini, üçte biri de haber programlarını takip ettiklerini söylüyor. Yarışma programları ise %13 ile göz doldurmakta Emoji, Yüz, Duygular, Güneş Gözlüğü

Çukur, Ufak Tefek Cinayetler, İstanbullu Gelin, Diriliş Ertuğrul, Jet Sosyete en çok izlenen diziler arasında yer aldı. Yılların eskitemediği Çocuklar Duymasın da hala üyelerimizin tercihleri arasında önemli bir yere sahip.

Uzun reklam araları en sinir olduğumuz konulardan birisi. Üyelerimize bu boş zamanlarını nasıl değerlendirdiklerini sorduk. Evet, milletçe zap yapmayı sevdiğimiz doğrudur. Ancak reklam aralarında Ben derim ki…’yi ziyaret edenlerin sayısı da az değil Ifade Emoji Gülümseme Yüz Simgesi Emoji Em

Sosyal medya olmadan asla!

Dizi sırasında Merve’nin story’si, askere giden kuzenin paylaşımları, Buğra’nın kedisi, Melahat Teyze’nin gün fotoğraflarını ve daha bir sürü şeyi kaçırıyoruz. Birçok kişi reklam aralarını sosyal medyada bu açığı kapatmak için kullanıyor.

Çay koyanlar da canımız, çekirdeği de unutmasınlar Ifade Gülümseme Emoji Mutlu Mutluluk Mutlu

Bu arada aramızdaki her üç kişiden biri Survivor izliyor. Kim bilir belki de hayatın zorlukları bizi bu yarışmaya çekiyordur. Ya da beterin beteri var deyip hayatımıza şükrediyoruzdur.

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir