Sınırlı Katılım Nedenleri

Merhaba sevgili takipçilerimiz,

Son dönemlerde üyelerimizden en çok gelen sorulardan biri; anket bildirimlerine tıklayıp hesaba giriş yapıldığında anketlerin görülememesi veya ankete başlansa da tamamlanmasına izin verilmemesi. Yazımızda bu durumlarla neden karşılaşıldığını anlatacağız.

Ailemizin günden güne gelişip büyümesiyle birlikte, anketlere katılım sayısı da hızlıca artış gösteriyor. Anketlerimiz kısa bir süre içinde yoğun ilgi sayesinde hedeflenen toplam katılım sayısına hemen ulaşıyor.

Her anketimizin farklı katılım sayıları bulunmaktadır. Bulunduğun anketteki ilgili olduğun grubun katılım sayısı dolduğunda anketi tamamlayamazsın. Bunu örneklendirecek olursak; ankete İzmir’den katıldığını farz edelim. Ancak sen katılmadan önce diğer üyeler hızlı davranıp anketi tamamlamış olabilirler. Bu durumda hesabına giriş yaptığında anketi hesabında bulamayabilirsin.

Diğer karşılaşılan bir durum; ankete başlanması ama tamamlanamaması. Anketlere bir anda yoğun katılım sağlanabiliyor. Ankete girdikten sonra, senin de bulunduğun grubun katılımları dolduysa ankete devam etmene izin verilmez. Eğer anketin çok başındaysan otomatik olarak anketin yarıda kesilir. Bu durumda ankete ayırdığın zaman tamamladığında ayırman gereken zamanın 10’da 1’i kadar olacağı için kazancın da 10’da 1’i kadar olur.

Peki böyle bir durumla karşılaşmamak için ne yapabilirsin? Çözümü aslında çok basit. Sadece birkaç adımı uygulayarak anketlere başarılı katılımını arttırabilirsin.

  • Öncelikle bildirim ayarlarının açık olduğundan (e-posta, sms, mobil uygulama bildirimi, Facebook bildirimi) emin olmalısın.
  • E-postanı haftada en az bir defa kontrol edebilirsin.
  • E-postalarımızın gereksiz/spam klasörüne düşme ihtimalini yok edebilirsin. Bunun için e-postamızı adres defterine ekleyebilirsin.
Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Sınırlı Katılım Nedenleri” için 2 yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir