Yılbaşı Özel

 

Merhaba sevgili Benderimki… ailesi. 2018 yılını geride bırakmaya günler kaldı!

Popüler Oyunların Hediye Çeklerini kısa bir süre için daha az Akçe ile alabilirsin!

 

Zula, Metin2, Point Blank, League Of Legends, Steam, 4Story ve Aion oyunlarının hediye çeklerini 24-31 Aralık 2018 tarihleri arasında Akçe miktarı 1000,00 veya 1200,00 Akçe olarak sitemizden temin edebilirsin. Sınırlı süre için geçerli olacak bu fırsatı kaçırma!

Sen de hemen sitemize üye olup, anketlere katılmaya başlayabilirsin. Anketlere katıldıkça Akçe’lerini biriktirir ve yeterli Akçe miktarına ulaştığında ücretsiz oyun kodu kazanırsın. Popüler oyunlar için hediye çeki olarak Akçe’lerini kullanmak istediğinde anında hesabına tanımlanır. Ücretsiz oyun kodlarına daha kolay ulaşabilmen için Akçe kullanım miktarlarını bu yeni yıla özel düşürdük. Akçe’lerini hemen kullanmak için tıkla!

Bu arada unutmadan hatırlatalım, herhangi bir oyunun hediye çekini almadan önce ilgili oyunun hediye çeki kullanım kurallarını resmi sitesinden okumalısın. Ayrıca sitemizde verilen oyun hediye çekleri sadece Türkiye sunucularında geçerlidir. Akçe kullanım kurallarımıza ulaşmak için Akçe Kullan sayfasını açarak sayfanın alt kısmında yer alan bilgileri okumalısın.

Sen de Ben derim ki… ailesinin bu mükemmel avantajlarından yararlanmak istiyorsan hemen tıkla ve anketlemeye başla!

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir