Türkiye Süper Ligi 2019/2020 Sezonu Tahminleri

Tekrar merhaba,

Geçtiğimiz nisan ayında benderimki.com üyelerine Süper Lig’in nasıl tamamlanacağını sormuştuk. Katılımcıların %41’i Galatasaray cevabıyla sezonun şampiyonunu doğru tahmin etmişlerdi. Ayrıca katılımcıların %38’i Başakşehir’i şampiyonluk yarışındaki en güçlü aday olarak gördüklerini belirtmişlerdi. Şampiyonluk ihtimalinin en yüksek görüldüğü 3. aday ise Beşiktaş olmuştu. Üyelerimiz ligin bitmesinden 2 ay önce, en başarılı 3 takımı doğru tahmin ettiler. Detaylar için blog yazımıza göz atabilirsin.

Benderimki.com olarak 27 Ağustos – 11 Eylül 2019 tarihlerinde, Türkiye geneli, 15-73 yaşları arası 2271 katılımcıyla gerçekleştirdiğimiz online anket çalışmamızın sonuçlarını sizlerle paylaşmak istedik.

Gol Krallığının En Güçlü Adayı Galatasaray’ın Yeni Yıldızı Radamel Falcao

Araştırmamıza katılanların %41’i gol krallığı için en güçlü adayın Radamel Falcao olduğunu belirttiler. %26 ile Fenerbahçeli yetenekli forvet Vedat Muriqi listeye 2. sıradan girdi.

Bu iki ismi ise Burak Yılmaz (Beşiktaş) izliyor. Ancak üyelerimizin cevapları doğrultusunda gol krallığı yarışında şansı düşük görünüyor.

Galatasaray’ın Ümidi Falcao

Anketimize katılan Galatasaraylı üyelerimizin %72’si Falcao’nun gol kralı olacağını düşünüyor.

Fenerbahçe’yi destekleyenlerin %64’ü de Vedat Muriqi’nin gol kralı olacağını düşünüyor. Fenerbahçe’yi desteleyip Galatasaylı Falcao’nun gol kralı olacağını düşünenlerin oranı ise %22.

Küme Düşeceği Düşünülen Takımlar Arasında Fenerbahçe De Var

Sezonun sonunda küme düşme alanında bulunacağı düşünülen 7 takım ön plana çıktı. %12 oyla G. Gaziantep FK düşme çizgisine en yakın görülen takım. Araştırmamıza katılanların %10’u Fenerbahçe’nin küme düşme ihtimali olduğunu belirtti. Malatyaspor ise Fenerbahçe ile aynı oyu alarak düşme çizgisinde ön plana çıkan diğer takım oldu.

Küme düşme ihtimali olan takımlar katılımcılar tarafından şu şekilde sıralandı;

Sence Fenerbahçe bu sene küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya mı? Düşüncelerini yorumlara yazmayı unutma.

Şampiyonluğun En Güçlü Adayı Galatasaray

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray bu sene de favori olarak ön plana çıkıyor. Katılımcıların %46’sı Galatasaray’ın bu sene de şampiyon olacağını düşünüyor. Galatasaraylı’ların %89’u bu seneki şampiyonluktan emin görünüyor. Bunun yanında Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı destekleyenlerin sadece %17’si Galatasaray’ın sezon şampiyonu olacağı yönünde oy kullanmış.

Fenerbahçeli’lerin takımlarına inancı tam

Fenerbahçe geçtiğimiz sezon istediği gibi bir sonuç yakalayamamıştı. Ancak herşeye rağmen taraftarlarının desteği ve inancı tam görünüyor. Fenerbahçeli katılımcıların %79’u bu sezon Fenerbahçe’ye şampiyonluğu yakıştırıyor.

Tüm katılımcıların %32’si ise Fenerbahçe’yi şampiyonluğa en yakın isim olarak görüyorlar. Beşiktaş ise %16 oyla şampiyonluk koltuğuna oturacağı düşünülen takımlar arasında yerini aldı. Akhisar Belediye Spor ise katılımcılar tarafından hiç oy alamadı. Ne diyelim, belki katılımcılarımızı utandıracak bir performans gösterirler 😊

Hareketli bir sezon bizi bekliyor. Adil ve eğlenceli bir sezon olmasını diliyoruz. Her zaman dedikleri gibi, iyi olan kazansın.

Yazımızla ilgili sen de görüşlerini yorumlara eklemeyi unutma 😉

Bizi daha yakından takip etmek için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir