Anket Onay Sürecinde Bilmen Gerekenler!

Merhaba sevgili Ben derim ki… ailesi,

Anket onay süresinin günü dolmadan çok fazla geri bildirim alıyoruz, bu konuda üyelerimizi bilgilendirmek istedik. 🙂

Bazı anketimizin onay aşaması birkaç gün , bazıları ise daha fazla sürebilir. Buradaki önemli konu, ankete katıldığın zaman değil, anketin son katılım tarihinden itibaren anket onayı başlar. Bazı anketimiz ay boyunca açık kalması gerektiği için onay süreci de uzun olmaktadır.

Katıldığın ve henüz onaylanmamış anketin son katılım tarihi bilgisi, ankete katılım linki gönderilen e-postada ve sitemizde “Katılabileceğim Araştırmalar” bölümünde ankete başlamadan önce yer alıyor. 

Katılabileceğin anketlerin son katılım tarihlerini yukarıdaki görsellerde kırmızı ile gösterdik. Böylelikle tarihleri baz alırken, son katılım tarihinin nerede olduğunu görebilirsin.

Aşağıda, anket onay tarihini daha anlaşılır hale getirdik. Örnekte görebileceğin gibi son katılım tarihi 25.7.2022 olan bir anket için, anket onay süresinin tamamlanma tarihi 8.8.2022 olarak görülmektedir. Bu hesabı yaparken ise son katılım tarihine 10 iş günü ekliyoruz. 🙂

Örneklerimizden yola çıkarak anket onayı hakkında bilgi vermek gerekirse; genelde anketin onay aşaması, son katılım tarihinden itibaren 10 iş günü içerisinde tamamlanıyor. Fakat yapılması gereken farklı değerlendirmelerden ötürü nadiren bu süre uzayabilir.

Anketini düzenlediğimiz müşteriden onay geldiği zaman kazandığı Akçe’leri hesabına tanımlıyoruz. Onay aşaması tamamlandığında otomatik olarak tarafına bilgilendirme yapılıyor.

Anket son katılım tarihinin üzerine 10 iş günü eklendiğinde, hala kazanç dağıtımın yapılmadıysa sitemizdeki iletişim formundan bizimle iletişime geçebilirsin.

Onay süreci her zaman 10 gün sürmez. Bu süreyi her zaman en kısa sürede tamamlamak için çabalıyoruz ve bunu da başarıyoruz. Tüm bu soruların giderilmesi ve anketlerde karşılaşabileceğin soruları sıfıra indirmek için tüm ekibimiz çalışmaya devam ediyor. 

Ben derim ki…. üyesi olduğun için teşekkür ederiz. 🙂



Ben derim ki platformuna üye değilsen hemen üye olabilir ve bunun gibi daha birçok kamuoyu araştırmasına katılabilirsin. Aramıza katılmak için hemen tıkla

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur.

Bizi daha yakından takip etmek için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir