Neden Anket Gelmiyor? Neden Az Anket Alıyorum?

anket

Merhaba Sevgili Ben Derim ki… ailesi!

Bazı üyelerimiz anket alamama konusunda bizimle iletişime geçiyor. Sana bu konuda yardımcı olmak amacıyla gelen anket sayısının az olması veya hiç gelmemesi konulu bir yazı hazırladık. Hazırsan başlayalım…

Bilgilerini Doğru Girdiğinden Emin Olmalısın

Ben Derim ki… ailesi olarak güvenliğin için senden doğru girmeni istediğimiz bir kaç iletişim ve genel bilgilerin mevcut. Bunları “Hesabım” kısmında bulunan “Temel Bilgilerim” ve “İletişim Bilgilerim” bölümlerinde bulabilirsin.

Bilgilerini üye olurken güncel ve doğru şekilde yazarsan anket alma olasılığını ve güvenilirliğini artırmış olursun. Bu sayede doğrulanmış olan profiline daha çok anket gelebilir.

Bilgilerini Üye Olurken Girmediysen Veya Yanlış Girdiysen Ne Yapmalısın?

Biraz önce güvenilirlik ve hedeflerinden bahsetmiştik. Peki üye olurken hatalı bilgi girişi yaptıysan veya bazı bilgilerini girmediysen bunu nasıl düzeltebilirsin? Bunun çok kolay bir yolu var, sakın endişelenme.

TC Kimlik Numaranı Girmediysen

Bu konuda gizliliğin site yöneticileri dahil herkes tarafından korunacak ve girmiş olduğun TC kimlik numaran bizler dahil kimse tarafından görüntülenemeyecektir. Çünkü sadece doğrulaması yapıldığında veritabanımıza kaydedilir ve tek yönlü şifrelenerek kaydedilir. Yani TC kimlik numaranı girerken gizlilik konusunda endişelerin olmasın.

TC kimlik Numaranı Girmek ve hesabını onaylı hale getirmek için “Hesabım” kısmına giriş yaptıktan sonra hemen altta bulunan “Temel Bilgilerim” sekmesine giriş yaparsan aşağıda bulunan “Değiştir” seçeneği ile çok kolay bir şekilde TC kimlik numaranı girebilirsin.

Unutma! TC kimlik numaran onaylanmadıysa tuşlamada bir hata yapmış olabilirsin.

Ayrıca bu kısımdan kayıt sırasında isim ve soyismini de doğru bir şekilde girdiğinden emin olmalısın.

Eposta bilgilerin ilk üyeliğin esnasında alınır ve eposta değişimini bu yazının yazıldığı gün itibariyle kendin yapamıyorsun. Bunun için bize sitemizdeki iletişim formundan yazarsan, sana memnuniyetle yardımcı oluruz.

Temel bilgilerini düzenlemek ve doğru girmek işte bu kadar kolay. Unutmaman gereken tek şey bilgilerini doğru girmek. Bu şekilde hesabını onaylı bir şekilde kullanarak daha fazla anket alabilir, anketlerden belirlenen Akçe miktarlarını kazanabilirsin.

Ankette belirtilen miktarın altında Akçe aldıysan ve sebebini tam olarak bilmiyorsan bu yazıyı inceleyebilirsin.

Temel bilgilerini düzenleme kısmını başarıyla tamamladıysan şimdi iletişim bilgilerine geçebiliriz. Üye olurken senden cep telefon numaranı girmeni ve telefonuna gelen kodu girerek (SMS gönderimini ücretsiz yapıyoruz) numaranı onaylamanı istiyoruz. Dolayısıyla numaranı doğru girmeye özen göstermelisin. Numara değişikliği yaptıysan veya kayıtlı olan numaranı değiştirmek istersen “İletişim Bilgilerim” sayfasına girerek solda bulunan “Telefon Bilgisi” kısmından telefon numaranı güncelleyebilirsin. Unutma, telefonunu 7 gün içerisinde 1 defa güncelleme hakkın mevcut.

Tüm Bildirimleri Aç Anketleri Kaçırma

Tarafına anket gönderildiğinde bir çok kanaldan sana bildirimler yollayabiliriz. Facebook hesabın bunlardan birisidir.

İletişim ayarlarına ulaşabilmek için “İletişim Ayarlarım” kısmına göz atabilir, ayarlarını dilediğin gibi değiştirebilirsin. Unutma anketler bir çok üyemize gönderilmektedir, ne kadar erken haberin olursa senin için anketi başarılı tamamlama şansın artacaktır. Çünkü her katılımcı grubunun katılım sayısı sınırlıdır.

Tüm bunların yanı sıra anketlere katılacak kişiler belirlenirken eğitim durumundan aile bilgilerine, yaşadığı şehirden yaş ve cinsiyetine  kadar birçok farklı kriterler doğrultusunda değerlendirildiğini unutma. Her anketin farklı kriterleri olabilir. Bu nedenle bir ankete katılabiliyorken diğerine katılamayabilirsin.

Anketlerin yoğunluğunun da dönemsel olarak değiştiğini unutmama. Senin için daha fazla anket göndermek adına çalışmalarımızı sürdürdüğümüze emin olabilirsin!



Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur.

Bizi daha yakından takip etmek için:

Anket içinde yayınlandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir