Baykuş Ödülleri’nin Kazananı: benderimki.com

Merhaba Sevgili Ben derim ki… Ailesi;

Sizlere çok güzel bir haberimiz var. 😊

Türkiye Araştırmacılar Derneği (TÜAD) tarafından bu sene 9’uncu kez düzenlenen Baykuş Ödülleri‘nin kazananları belli oldu. Ben derim ki… Global Baykuş kategorisinde Bronz Baykuş Ödülü’ne layık görüldü.

Araştırma sektörünün en prestijli ödülü olan Baykuş Ödülleri, 12 Ekim 2021’de İstanbul’da sahiplerini buldu. Törende iş dünyasının önde gelen isimleri yer aldı.

Araştırma sektöründen ve iş dünyasından 22 kişinin bir araya gelerek oluşturduğu juri üyelerinin ortak kararı ile ödül sahipleri belirlendi.

NG Araştırma olarak, Ipsos ile birlikte Pepsico adına yapılan araştırma projesi ‘Hayatı Siyah Beyaza İndirgersen Asla Gökkuşağı Göremezsin’ ile ödül kazandı. Yapılan bir çok araştırma arasında bu ödüle layık görülmüş olmak bizim için gurur verici.

Kazandığımız Global Baykuş ödülü, farklı ülkeler ve kültürlerdeki insanları anlamaya yönelik olarak gerçekleştirilen global düzeydeki ekonomik, sosyal, siyasi ve tüketici araştırmalarını kapsamaktadır.

12 yıl önce çıktığımız bu yolda sektörün öncüsü olmaya devam ediyoruz. 7 yıldır Ipsos ile birlikte yaptığımız çalışmalar, bu alanı çok daha ileriye taşımamızı sağladı. Her yıl artan bilgi ve tecrübe birikimimiz ile bu ödüllerin devamının geleceğini biliyor ve bu inançla çalışmaya devam ediyoruz.

Türkiye’nin önde olan araştırma platformu benderimki.com’u tercih eden üyelerimize teşekkür ederiz. Hep birlikte daha ileriye!

Baykus-odul-toreni-hosgeldiniz
baykus-odul-toreni-sunucu
baykus-odul-sahne
baykus-odul_bizde-12-10-2021
Baykus-odulu-global
baykus-odul-tebrikler
Baykus-odul-toreni-hosgeldiniz baykus-odul-toreni-sunucu baykus-odul-sahne baykus-odul_bizde-12-10-2021 Baykus-odulu-global baykus-odul-tebrikler




Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur.

Bizi daha yakından takip etmek için:

Baykuş Ödülleri’nin Kazananı: benderimki.com” için 13 yorum

  1. Çok güzel video mu gönderdim bardagımda elime geldi çok teşekkür ederim mutlu oldum iyiki varsınız

    1. Merhaba Sami, sevincimize ortak olduğun için çok teşekkür ederiz. Umuyoruz ki senin gibi değerli üyelerimizle birlikte daha nice başarılar elde edeceğiz. 🙂

    1. Merhaba İhsan, güzel yorumların için teşekkür ederiz. Kazandığımız başarıların temelinde değerli üyelerimiz yatıyor. Sizleri mutlu etmek için çok çalışıyoruz. 🙂

  2. Eğlenceli ve vakit geçirici anketler. Çoğu zaman bilgilendirici ve kendimi anlamama yardımcı oluyor.

    1. Merhaba Nazlı, güzel yorumların bizi çok mutlu etti. Çok teşekkür ederiz. İyi ki ailemizin bir üyesisin 🙂

  3. Sizinle karşılaştığım için çok mutluyum.Toplum genelindeki ortak olan veya olmayan düşünceleri öğrenmek bilgilendirici oluyor teşekkürler.

    1. Merhaba Dilek, değerli yorumların için çok mutlu olduk. Ailemizin bir ferdi olduğun için teşekkür ederiz. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir