Birlikte Harikalar Yaratmaya Devam Ediyoruz

Benderimki.com ailesi olarak 2009 yılında fikirlerinizi beyan ederek herkes için daha iyi ürünler oluşturulmasını sağlayacağınız bir platform hayali ile yola çıktık. Bugün geldiğimiz noktada Türkiye’nin önde gelen markalarının çoğunluğunun araştırmalarını yapıyor olmanın gururunu sizlerle paylaşıyoruz. Bizimle beraber fark yarattığınız için hepinize öncelikle teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin tartışılmaz bir numaralı online araştırma platformu olma yolunda yenilikler için çalışmaya devam ediyoruz. Umuyoruz ki sizlerle beraber ilerleyen yıllarda hep beraber daha da kalabalık bir aile olacağız.

Ayrıca fikirlerinizi paylaştığınız için verdiğimiz hediyeler de bugün oldukça büyüdü. En son Mayıs ayında üyelerimize yaptığımız ödemelerle ilgili bilgilendirme yapmıştık. Bu nedenle Mayıs ayından bugüne kadar yapılan ödemeler ile ilgili ufak bir duyuru yapmak istedik. Bildiğiniz gibi sitemizde anketlere katılarak elde ettiğiniz Akçe’lerinizi çok çeşitli yollarla kullanabilirsiniz. İsterseniz banka hesabınıza aktarabilir, isterseniz Google Play, Apple Store, İstanbul Bilişim’de kullanabileceğiniz hediye çekleri alabilir veya faturasız telefon hatlarınıza TL yükleyebilirsiniz. Ve tabii bilgisayar oyunu tutkunlarını da unutmadık. Siz de dünyanın en çok sevilen online oyunlarından League of Legends’ta kullanabileceğiniz RP alabilirsiniz.

Mayıs ayından bu yana yaptığımız ödemelerle ilgili özet bilgiye bakacak olursak:

  • Anketlerimize katılarak kazanan binlerce üyemize toplamda 170 bin TL ödeme yaptık. 2017 senesinin geneline baktığımızda bu miktar çok daha yüksek rakamlara çıkmaktadır. Her geçen sene daha fazla kazanmanız için çalışmaya devam ediyoruz.
  • Banka hesabına para transferi zorlukları sebebiyle başka platformlarda yaygın bulunmayan bir seçenek. Fakat en çok tercih ettiğiniz seçenek olduğunu görüyoruz. Bu nedenle bu işlemin tüm zorluklarına rağmen sizin için seçenekler arasında tutuyoruz.
  • Paypal’ın Türkiye’den çekilmesinden sonra sizden gelen Akçe isteklerini çeşitlendirme isteklerine kulak verdik. Bu nedenle eklediğimiz Cep TL ödemesi, mobil uygulamalar için kullanılabilecek (Google Play ve iTunes) hediye çekleri, eticaret hediye çekleri (İstanbul Bilişim) ve oyun platformlarında kullanılan (League of Legends) hediye çekleri oldukça ilgi gördü. İlerleyen zamanlarda kullanım çeşitliliğini arttırmak için çalışmalarımıza devam ettiğimizi bilmenizi isteriz.

Kazandığınız Akçe‘leri kullanmak istediğinizde 10 iş günü (2 hafta) içerisinde isteğinizi tamamlama sözümüz var. Çoğu zaman da bu süreyi çok çok daha kısa tutuyoruz. Çünkü geri bildirimlerinizden biliyoruz ki bu konu sizin için önemli. Biz de özellikle bu konuya hassasiyet gösteriyoruz. Sitemizin politikalarına aykırı bir durum olmadığı sürece ödemelerinizi en kısa sürede yapıyoruz. Akçe kullanımı sırasında bir sorunla karşılaşırsanız bize detaylı olarak iletişim bölümünden yazdığınızda hesabınızı detaylı inceleyip acil çözüm üretmeye çalışıyoruz.

Sitemizdeki anketler aracılığıyla yapılan araştırmaların hepimizin kullandığı ürünleri ve servisleri daha iyiye götürdüğünü ve ileride karşınıza çıktığında sizi daha memnun eder hale geldiğini tekrar hatırlatmak isteriz. Bu nedenle her zaman özenle ve sorumluluk bilinciyle verdiğiniz cevaplarınız için bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Birlikte Harikalar Yaratmaya Devam Ediyoruz” için 2 yorum

  1. Çok başarılı bir sistem fakat iki isteğim mevcut.
    1- Steam Kod olarak ödeme alma
    2- Referans sistemi
    Bu ikisi gelirse çok sevinirim.

    Not “sevilen online oyunlarından ’ta kullanabileceğiniz RP alabilirsiniz” yazım hatası veya eksik yazım mevcut.

    1. Merhaba Batuhan,
      Steam üzerinden şu an için kod veremesek de ileride bu konuyu değerlendireceğiz.

      Görüşmek üzere.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir