Sen Hangi Hediyeyi İstersin?

Senin için özel kampanyalar düzenlediğimizden haberin var mıydı? Bu kampanya dahilinde sana özel mini anketler hazırladık. Haftanın belli günleri bu anketlere katılıp hem keyifli vakit geçirebilir, hem karşılığında Akçe kazanabilirsin. Tabii hepsi bu kadar değil; keyifli vakit geçirmenin ve ekstra Akçe’nin yanı sıra senin için çok özel hediyelerimiz de var. Umarız bu kampanyadan olabildiğince faydalanabilirsin.

Kampanya hangi günler olacak?

Kampanya anketleri her hafta Pazartesi ve Perşembe günleri saat 15:00’da senin için açılacak.

Kampanya anketlerine nasıl katılabilirim?

Pazartesi ve Perşembe günleri saat 15:00’da anketler senin için otomatik olarak açılacak ve belirlenen kişi sayısına ulaşıldığında otomatik olarak kapatılacak. Bu yüzden elini çabuk tutmak zorundasın! Anketlere www.benderimki.com üzerinden ulaşabilirsin.

Kampanyadan neler kazanabilirim?

Kampanyaya dahil her mini anketten Akçe kazanacaksın. Ancak ödüller bunun ile sınırlı değil. Steam isimli platformda kullanabileceğin oyun anahtarları, dijital kartlar, kitaplar gibi hediyeler mevcut. Bunların yanı sıra, yeterli miktar Akçe biriktirdiğinde bu Akçe’leri kullanabileceğin birçok seçeneğe de sahipsin. Buna League of Legends’da RP de dahil.

Bu anketlerin yaptığınız diğer anketlerden ne farkı var?

Bu kampanya dahilinde yapacağımız anketler kısa ve eğlenceli olacak. Kampanya anketlerinde süper kahramanlardan, internet fenomenlerine ve canını sıkan insanlara kadar çok farklı konularda seveceğin anketler hazırladık.

Kampanyaya dair kurallar ve koşullar:

  • 1 kişi ayda bir defa hediye kazanabilir. Böylece daha fazla kişinin hediye kazanmasını istiyoruz. Ancak anketlere sürekli katılmaya devam edenler biriktirdikleri Akçe’leri diledikleri gibi kullanabilirler.
  • Kampanyadaki ankete katılıp tamamlayan 50. kişiye hediye verilecek.
  • Hediyeyi kazandığında hediyeyi aldığına dair kısa bir video kaydetmesini rica ediyoruz. Bu videoda adını (soyad söylenmemeli), sitenin ismini ve aldığın hediyeyi söylemen yeterli. Dilersen daha da çok anlatabilirsin. Böylece seninle beraber kampanyada yarışan herkese kendini tanıtma fırsatı yakalamış olacaksın.
  • Kampanya anket kapandıktan sonra hediye 1 hafta içerisinde verilecek.
  • Bir anketin kampanyaya dahil olup olmadığını anketin başındaki bilgilerden anlayabilirsin.

Not: Anketlere sürekli katılanlar isterlerse kendi hazırladıkları mini anketleri bize iletebilirler. İletmeniz durumunda uygun görülen anketler katılıma açık hale getirilecektir.

Kampanyamız şimdilik lise öğrencileri için geçerlidir.

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Sen Hangi Hediyeyi İstersin?” için 3 yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir