Ankette Belirtilen Akçe Miktarını Alamadım

Sitemize kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra ‘’Katılabileceğiniz Anketler’’ başlığının altında size gönderilmiş, katılabileceğiniz anketler yer alır. Bu anketler sistem tarafından otomatik olarak bilgilerinize uygun olacak şekilde gönderilir. Daha da açarsak; anket gönderimleri manuel olarak değil, sistemimizde kayıtlı bilgilerinizin sistem tarafından tespiti sayesinde gerçekleşir. Alacağınız anket sayısı da sistemimizde eksik bilginizin olmaması ile doğrudan alakalıdır. Örneğin, hesabınızda il bilginiz eksik ise anket alma olasılığınız çok düşük demektir. Peki bilgileriniz ile ankette belirtilen Akçe miktarının ne ilgisi var?

Özellikle kayıt olurken sizden isimsoyisim gibi bilgiler istenirken; aynı zamanda eposta adresiniz, telefon numaranız ve T.C kimlik numaranız da istenir. Bunun sebebi, birden fazla üyeliğin önüne geçmek ve profilinizin onaylı olduğunu belgeleyebilmek. Çünkü araştırmasını yürüttüğümüz markalar için ankete katılan kişilerin gerçek kişiler olması oldukça önemlidir. Dolayısıyla vermiş olduğunuz bilgiler sayesinde sizin gerçek bir kişi olduğunuzu garanti edebiliyoruz. Ancak burada bir parantez açmamız gerekiyor. Birçok kişi T.C kimlik numaraları veya diğer bilgilerinin gizliliği hakkında şüphe duyuyor. Kişisel bilgileriniz sistemimizde ileri şifreleme yöntemleri kullanılarak saklanırken, şirket içerisinde bilgilerinize ulaşabilecek kişiler de özel izne tabidir. Yine aynı şekilde hem Türkiye Cumhuriyeti bilişim yasalarından gelen kişisel verileri koruma kanununa hem de araştırma sektörü standartlarını belirleyen ESOMAR‘ın kurallarına uyum sağlayarak ilerliyoruz. Bu düzenlemeler bilgilerinizin paylaşılmasına izin vermez. Sadece bu kurallarla da sınırlı kalmayarak sağduyulu bir şekilde daha iyisini nasıl yapabiliriz diye kendi ek kurallarımızı ve standartlarımızı da ekliyoruz.

Tüm bu sebeplerden dolayı anket başında belirtilen Akçe miktarı sadece kimliği doğrulanmış kişiler için geçerlidir. Eğer anket başında belirtilen Akçe miktarı hesabınıza eksik aktarıldı ise bu; bilgilerinizin eksik ve doğrulanmamış olduğu anlamına gelmektedir.

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir