Tanışalım Mı?

benderimki.com 10 Yaşında

Sevgili Ben derim ki… ailesi,

10. yıl etkinliklerimizin sonuna gelirken sizlerle 2 kampanyamızı daha paylaşmak istiyoruz.

İşte ilk kampanyamız!

Kurulduğumuz günden beri herhangi bir site olmaktan çok insanların bir araya geldiği bir aile olmaya çalışıyoruz. Zaten bunun için de her üyemizle elimizden geldiğince birebir ilgilenmeye çalışıp, her zaman gerekli desteği veriyoruz.


Şimdiye kadar üyelerimizle yazılı olarak ya da telefonla sürdürdüğümüz iletişimimizi bir adım daha öteye taşımak istedik. İçinde bulunduğumuz eylül ayı boyunca 10. yılımıza özel olarak en eski ve aktif üyelerimizi ofisimizde ağırlamaya devam ediyoruz. Bunun yanında da birkaç üyemizle de internet üzerinden mesafe engelini kaldırarak görüşmek ve tanışmak istiyoruz.

Her zaman merak ettiğin sorular varsa bunları sormak ve ekibimizle tanışmak ister misin?

27-30 Eylül tarihleri arasında 1 Fidan= 1 Üye kampanyasının referans linkiyle sitemize en çok üye kazandıran ilk 3 üyemiz ile Facebook veya Hangouts uygulamaları üzerinden görüntülü görüşeceğiz!

Kampanya kuralları ve detayları için aşağıdaki maddelere göz atabilirsin;

  • Kampanyadan 27 Eylül 2019 00.01 ile 30 Eylül 2019 23:59 tarihleri arasında, referans linkiyle en fazla kişiyi sitemize üye yapan 3 kişi yararlanabilir.
  • 27 Eylül 2019 tarihinden önce 1 Fidan= 1 Üye kapsamında yapılan üyelikler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Kampanya kapsamında sadece referans linkiyle yapılan üyelikler sayılacaktır. Bunun haricinde tavsiye vb. yöntemlerle yapılan üyelikler kapsama dahil edilmeyecektir.
  • Kazananlara 1-8 Ekim tarihleri arasında duyuru yapılmak suretiyle görüşmeler 2019 ekim ayı içerisinde gerçekleştirilecektir.

Harika bir haberimiz daha var!

Bu duyurumuz da “İyilik Elçisi” kampanyası çerçevesinde ilk 10’a giremeyen değerli üyelerimiz için. Sıralamada yer alamadığınız için üzülmenize gerek yok. Hala şansınız devam ediyor.
1 Fidan= 1 Üye kampanyamızın son 4 gününde referans linkiyle en az 30 kişiyi siteye üye yapan üyelerimize de benderimki.com logolu bardağımızı göndereceğiz. Eylülün ilk haftası bizden bardak hediyesini kazanan üyelerimizi açıklayacağız ve ekim ayı içerisinde de hediyelerini kendilerine ulaştıracağız.

Kampanya kuralları ve detyaları için aşağıdaki maddelere göz atabilirsin;

  • Kampanya 27 Eylül 2019 00.01 ile 30 Eylül 2019 23:59 arasında referans linkiyle en az 30 kişiyi sitemize üye yapan kişileri kapsayacaktır.
  • 27 Eylül 2019 tarihinden önce 1 Fidan= 1 Üye kapsamında yapılan üyelikler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Kampanya kapsamında sadece referans linkiyle yapılan üyelikler sayılacaktır. Bunun haricinde tavsiye vb. yöntemlerle yapılan üyelikler kapsama dahil edilmeyecektir.
  • Kazananlara 1-8 Ekim tarihleri arasında duyuru yapılmak suretiyle hediyeleri 2019 ekim ayı içerisinde gönderilecektir.
  • Bardak hediyesi alan kişilerin benderimki.com’un belirleyeceği yöntemle açık adreslerini belirlenen tarihte paylaşmaları kendi sorumluluklarındadır. Adreslerini belirlenen sürede, belirlenen yöntemle iletmeyen kişiler hediye haklarından vazgeçmiş sayılacaktır.
  • Açık adres belirtmeme veya yanlış adres paylaşma sonucu hediyenin ulaşmamasının sorumluluğu hediyeye hak kazanan kişiye aittir.

Ormanlarımızı yeşertmek bizlerin elinde. Çok az vaktimiz kaldı, bu yüzden çevremizdeki herkesin aşağıdaki link ile kampanyamıza katılmasını sağlayalım.

Kendi referans linkine ulaşmak için tıkla.

Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:
Genel içinde yayınlandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir