Üyeliklerimiz ve Belgelerimiz



2009 yılından bu yana titizlikle yürüttüğümüz çalışmalarımızı, yerel ve global standartlara uygun olarak gerçekleştirdiğimizi belgelendirdik. Ayrıca ülkemizde ve dünya genelinde araştırma sektörünün geleceğine yön veren kuruluşlara üye olarak son trendleri ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu yazımızı okuyarak aldığımız standart belgeleri ve araştırma derneği üyelikleri ile ilgili ayrıntılı bilgi edinebilirsin.


Güvenilir Araştırma Belgesi (GAB)



Güvenilir Araştırma Belgesi (GAB), Türkiye Araştırmacılar Derneği (TÜAD) tarafından tanımlanmış, her tür araştırma projesinin güvenilirliğini, standartlaştırılmış süreç ve denetimini sağlayan bir yönetim sistemidir.


ISO:20252



ISO 20252, 30 farklı ülkenin temsilcilerinin katılımıyla oluşturulmuş, var olan ulusal standartları birleştiren, global pazar araştırmasında dünya çapında ortak bir kalite seviyesi oluşturan uluslararası bir standarttır. Bu belgenin gösterdiği standartlara uygunluğumuz, Bureau Veritas tarafından denetlendi.


TÜAD (Türkiye Araştırmacılar Derneği)



TÜAD, sektörle ilgili ulusal ve uluslararası mesleki ilkeler, yasalar ve sektörün kalite standartlarının oluşturulması konusunda çalışmalar yapan bir kuruluştur.

Farklı alanlarda faaliyet gösteren birçok sektöre, katma değeri yüksek veri ve bilgi sağlaması nedeniyle, Araştırmacılar Derneği’ne 2009 yılında İçişleri Bakanlığı onayıyla, “Türkiye” ön adı verilmiş ve “Türkiye Araştırmacılar Derneği” unvanı tescil edilmiştir.


ESOMAR



ESOMAR – the European Society for Opinion and Marketing Research, Avrupa Fikir ve Pazarlama Araştırmaları Derneği, 1947’den bu yana sosyal ve fikir araştırmacıları için oluşturulan ve bu araştırmacılara profesyonel destek sağlayan bir kuruluştur.

Her ne kadar adında Avrupa olarak geçse de dünya genelinde 130’dan fazla ülkeden 550’den fazla şirket üyesidir.




Türkiye genelinde 360 bin kişilik büyük bir aileyiz ve her geçen gün büyümeye devam ediyoruz.


Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur.
Bizi daha yakından takip etmek için:


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir