İyilik Elçimiz Olur Musun?

Merhaba değerli benderimki.com ailesi!

“1 Üye = 1 Fidan” kampanyamıza katılarak sitemize en çok üye kazandıran 10 İyilik Elçimize duyarlılığı ve özverisi için bir küçük teşekkür olarak bardaklarımızı hediye edeceğiz.

Eylül ayının başında bir sloganla yola çıktık. 3000 Fidan 3000 üye diyerek bir ‘Umut Ormanı’ oluşturmak için kolları sıvadık. Git gide griye boyanan gözlerimiz daha çok yeşile doysun, ormanlarımıza çıkacak yolda bir köprü de biz olalım dedik.

15 Eylül tarihi itibariyle projemize 1082 kişi katılım sağladı ancak 3000 fidan dikebilmek için 1918 kişiye daha ulaşmamız gerekiyor. Ve şimdi umut ormanı seni yani iyilik meleğini bekliyor!

Aşağıdaki linke tıklayarak “1 Yeni Üye, 1 Fidan” kampanyası ile tanıdığın kişileri üye yapabilir, sen de 1 fidan dikilmesini sağlayabilirsin.

Sana özel referans linki için tıkla



Eylül sonuna kadar herkes bu kampanyamızdan yararlanabilir 🙂

Eğer sitemize üye değilsen aşağıdaki yazımızı okuyup daha fazla bilgi sahibi olabilir ve yazı içerisindeki link ile hemen üye olabilirsin.

1 Üye = 1 Fidan blog yazımız



Gelecek nesillere bırakacağımız mirasta katkın olsun, hadi herkese söyle!

Kampanya Kuralları

  • Bu kampanya içerisindeki üyelik süreci, “1 Yeni Üye, 1 Fidan” kampanyasındaki kuralların aynısını kapsar. “1 Yeni Üye, 1 Fidan” kampanyasında geçerli olan kuralların dışında bir şekilde üyelik yapılırsa kampanya dahilinde sayılmaz. “1 Yeni Üye, 1 Fidan” kampanya kuralları için tıklayın.
  • “1 Yeni Üye, 1 Fidan” kampanyasının tüm kuralları bu kampanya için de geçerlidir.
  • Eylül ayı boyunca kampanya kapsamında kazandırılan tüm üyeler sayılacaktır.
  • Bardak kazanan üyeler açık adreslerini bizimle paylaşması gerekmektedir.
  • Kampanya 30 Eylül 2019 tarihine kadar geçerlidir.
  • Bu kampanyaya katılan kişiler tüm kampanya kurallarını kabul etmiş sayılır.
  • Benderimki.com kampanya ile ilgili herhangi bir ön bildirim yapmaksızın “Kampanya Kuralları”nda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Kampanya ile ilgili tüm sorularınızı sitemizin iletişim sayfasından bize iletebilirsiniz.
Bu sayfadaki içeriğin tüm hakları www.benderimki.com sitesine aittir. Burada sağlanan bilgilerin doğrudan veya dolaylı, herhangi bir şekilde kullanılması durumunda referans gösterilmesi zorunludur. Bizi daha yakından takip etmek için:

İyilik Elçimiz Olur Musun?” için 2 yorum

  1. Cok severek anketlere dahil oldugum bir site ..bir cok arkadasimada tavsiylerde bulundum..oturdugum yerden anket doldurup para kazaniyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir